Wat voor Soort Hash-Tags Moet U Gebruiken?

De nieuwste trend in Twitter heet "hashtagging". Het laat de gebruiker toe om al hun vrienden aan retweet of "tag" je tweets, dat is een goede manier om meer volgers te krijgen om je Twitter-account te krijgen.

Het mooie van deze trend is dat je al je vrienden kunt krijgen om je tweets te taggen zo vaak als je wilt. Dit is de belangrijkste reden waarom je moet beginnen om te profiteren van het.

Echter, je moet eerst weten wat een hashtag is. Eenvoudig gezegd, een hash tag is een serie tekens die worden gebruikt aan de linkerkant van een tweet. Wanneer u een tweet schrijft, wordt deze uitgezonden in het gehele netwerk. De volgende keer dat de gebruiker deze tweet ziet, dan zal het verschijnen op hun tijdlijn.

Dus, als je een tweet dat belangrijk is, moet u een hash tag te gebruiken om iedereen te laten weten dat dit dezelfde tweet. Echter, als je twitteren iets als "Ik hou ervan om te spelen", moet je tweet dat het gebruik van de "I" woord. Het zal helpen om mensen naar uw tweet taggen, omdat ze zien dat de tweet is over iets anders dan alleen het feit dat je liefde om videospellen te spelen.

Dus, wat voor soort hashtags moet je gebruiken? Er zijn veel, maar de meest populaire zijn: #newthing, #week, #topic, #biggestproblem, #help en #interestingtopic. Het beste is om gebruik te maken is degene die een van deze drie woorden in zich heeft. Het is belangrijk om dit te doen, omdat Twitter kan een enorme tijd zuigen, vooral als je tweet elke dag.

Het ding is, als je wilt dat je volgelingen om je tweets te taggen, ze gaan te hebben om de tweet te zien. Als ze het niet ziet, zijn ze niet van plan om het te taggen. Dus, als je een newthing of onderwerp tag te gebruiken, zijn ze meer kans om het te doen. Als je iets anders, zoals een zoekwoord te gebruiken, zijn ze niet van plan om het te taggen.

Nog een goede manier om een ​​hash tag te gebruiken is om al uw volgelingen doen. Nadat ze het doen, kunnen ze dezelfde tweet retweeten. Dan heb je al je followers tagging het als goed.

Als u wilt gebruiken voor uw bedrijf, moet u gebruik maken van dit want het is een geweldige manier om meer volgers te krijgen om je Twitter-account. Als u regelmatig tweet, zal het je geen pijn doen.

U kunt ook gebruik maken van een hash tag om mensen naar uw website te komen. De manier waarop je dit te doen is door het schrijven van een korte omschrijving van uw website op uw Twitter-account, zoals "website link" website-adres".

Dan, wanneer je tweeten, zet uw website link op het einde van de tweet. Als u gebruik maakt van een trefwoord, zet de zoekwoord op het einde van de tweet. De volgende keer dat iemand tweets over uw website, zullen ze je tweet en het zoekwoord te zien.

Tot slot kunt u dit gebruiken voor SEO. Dit betekent dat u een hash tag die meer dan één woord in zich heeft kan hebben. Als je twee of drie woorden, kun je het woord "meer" aan het einde. Deze zal verschijnen op Google en Yahoo de zoekresultaten.

Ook kunt u twee hashtags in een tweet te zetten. U kunt de eerste in de voorkant van de tweede plaatsen.

Wanneer u een hashtagged tweet, is het belangrijk om een ​​goede keyword te gebruiken in de hash, zodat het verschijnt op de zoekmachine resultaten en het zal verschijnen op Twitter ook. Dit is een andere reden om het zoekwoord gebruiken in uw hash tag. Mensen zullen in staat zijn om te lezen wat u zegt.

Email-Service.be is de e-mailmarketing tool om te starten met deze vorm van direct marketing. Het verzenden van e-mails in bulk is een goedkope manier om klanten te bereiken en zo meer omzet te genereren. Het e-mailadres dat de mensen die uw e-mails ontvangen, willen dat u contact met u opneemt, wordt ook op hun site weergegeven en dit kan van invloed zijn op hoe vaak een potentiële klant het ziet of heeft gezien, wat kan gebeuren wanneer ze andere aanbiedingen hebben aangeboden (u kent misschien iemand die dat item echt wil, maar dan niets liever wil dan wat gratis producten van een ander bedrijf), dus zorg ervoor dat je niet alleen je aanbod doet.